طرز تهیه رولت نان و پنیر و سبزی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

این رولت ساده را می توان به عنوان صبحانه،
عصرانه و پیش غذا (به عنوان نان و پنیر شیک در سفره افطار) استفاده کرد.

 

مواد لازم:

نان فرانسه یا
نان باگت: به میزان لازم (وقتی مهمان
داریم از 2 عدد نان فرانسه کامل استفاده می کنم.)

پنیر:به میزان لازم (حدود
1 قوطی 400 گرمی پنیر پاستوریزه به همراه یک قوطی 100 گرمی پنیر خامه ای استفاده می کنم)

سبزی معطر:به میزان لازم (از تره،
جعفری و ریحان استفاده کردم. کاملا سلیقه ای است).

 

طرز تهیه:

1-
ابتدا نان فرانسه
تازه تهیه می کنیم. هر نان را از وسط برش می دهیم . (در این حالت از هر دو نان 4 تکه
نان به دست می آید). این کار صرفا به این علت است که به راحتی در کیسه فریزر جا
شود. نانها را در کیسه فریزر قرار می دهیم تا کمی عرق کند و نرم شود که در حین رول کردن خرد
نشود. نان بهتر است تازه باشد تا هم خوشمزه تر باشد و هم احیانا حین برش پاره نشود
و با دندان بریدن آن آسان باشد.

2-
بعد مثل
ساندویچ از سمت کناری آن تا انتها برش می دهیم. لبه انتهایی اش را می بریم و خمیرش
را در می آوریم.

3-
بعد کاملا بازش
می کنیم و چند بار رویش وردنه می کشیم تا صاف شود و حین رول کردن آسانتر رول
شود.

4-
بعد پنیر را که
با گوشت کوب له کرده ایم روی نان می کشیم. اگر پنیر کم نمک باشد، بعد از مالیدن پنیر به نان می توانیم با نمکدان کمی نمک به روی پنیر بپاشیم، خوشمزه تر می شود.

5- بعد سبزی خرد شده را روی آن میریزیم و از
کنار کاملا رول می کنیم.

6-
بعد کمی رول را
فشار داده و درون یک کیسه فریزر قرار میدهیم و یکی دو ساعت در یخچال قرار می دهیم.

7-
سپس با یک
چاقوی تیز به اندازه های دلخواه برش می زنیم. در ظرف سرو می چنیم و با سبزی و
تربچه تزئین می کنیم. رنگ سفید نان و پنیر، رنگ سبز سبزی و رنگ قرمز تربچه های
نقلی واقعاً چشم نواز است.

 

نکات:

*این رولت را می توانیم به طرق ذیل تهیه کنیم.

1-
به عنوان صبحانه با پنیر و گردوی خرد شده

2-
به عنوان عصرانه با ماست چکیده + مقداری سس مایونز و ژامبون
و تزئین گوجه یا گوجه گیلاسی و خیار شور و فلفل سبز.

3-
با عنوان صبحانه با کرم کنجد یا حلوا شکری و تزئین دانه های
کنجد سفید که روی رولت های بریده شده می پاشیم.

4-
به عنوان صبحانه یا عصرانه با پنیر و تزئین دانه های کنجد سیاه
که روی رولتهای بریده شده می پاشیم.

5-
به عنوان صبحانه با کره و مربا و مارمالاد (به این طریق که
مربا یا مارمالاد را در ظرفی قرار دهیم و آن را کج کنیم تا شیره مربا تا حد امکان
از مربا جدا شود. همچنین در این حالت بایستی بلافاصله تهیه شده و سرو شود.

6-
و انواع روشهای دیگر

*موارد استفاده خمیراضافی
نانها:

1- می
توانیم زمانیکه تازه است کمی ریز کنیم و سپس خشک کرده و به صورت درشت پودر نماییم
و به عنوان پودر سوخاری استفاده نماییم.

2- می توانیم زمانیکه تازه و نرم است کمی ریز
کنیم و در حیاط و یا بالکن جهت استفاده پرندگان قرار دهیم.

3- می توانیم مقداری از آن را خرد کرده با کمی
شیر قاطی کنیم و برای استفاده گربه ها در گوشه ای از حیاط قرار دهیم .

*برای اولین بار
عکس این رولت را در سایتی که توسط خانم نجما قرار داده شده بود دیدم. با تشکر از
ایده فوق العاده ایشان.

 =======================
 

مواد لازم:

نان لواش                 ۳عدد

پنیر صبحانه             به مقدار لازم

سبزی (ترخان+گشنیز+جعفری+ریحان+)         به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱.نون هارو به شکل مستطیل برش میزنیم بعد روی لایه اول نون رو خوب با پنیر وبعد هم با سبزی خرد شده میپوشونیم.

 

 

 

 

۲.هر سه لایه نون رو به همین صورت انجام میدیم بعد رولشون میکنیم..

 

۳.بعد میذاریم تو کیسه فریزر و میذاریم تو یخچال تا ۲ساعت بمونه.

 

۴.حالا نون رو از کیسه فریزر درمیاریم و از وسط نصف میکنیم و هر نصفه رو به اندازه ای که دوست داریم برش میزنیم.

 

 

نکته:

۱.اگه پنیرتون بی نمک بود مقداری نمک به پنیر اضافه کنید چون اگه بی نمک باشه خیلی خوشمزه نمیشه.*

۲.میتونید از پنیر خامه ای هم استفاده کنید.*

۳.حتما بذارین ۲ساعت تو یخچال بمونه.* من وقت نداشتم و۲ساعت نگذاشتم تو یخچال بمونه شما حتما این زمان رو به نون بدین تا رولت خوبی داشته باشین…

 

====================

 

 

5 نظر

  1. شادی گفته است :
    جولای 21st, 2013

    واقعاعالی بودبرای سفره افطاری مهمونیم حتمادرست میکنم ممنون

  2. زهرا گفته است :
    ژانویه 4th, 2014

    خیلی ریبا بود واقعا ممنون

  3. زهرا گفته است :
    ژانویه 4th, 2014

    خیلی ریبا بود

  4. شهرزاد گفته است :
    جولای 5th, 2014

    خیلی زیبا بود انشاله برای مهمونی پس فردام درست میکنم.

  5. mahin گفته است :
    جولای 27th, 2014

    vaseye maraseme khastegari ali bood. dishab omadan khastegari

ارسال نظر